Сьогодні Галерея «Євро-Арт» відкриє рівнянам нове ім'я

У залі українського мистецтва представляє свої художні роботи дивовижна і сонячна Софія Чокан

Саме так називають її ті, хто уже встиг ознайомитися із творчістю 20-річної Софії.

Навчаючись у Рівненській державній дитячій художній школі, вона заявила про себе перемогами у Всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків «Національний банк майбутнього» (відзнака Голови НБУ), Всеукраїнській виставці-конкурсі дитячого малюнку «Наукова палітра» (ІІ місце в номінації «Місто майбутнього»), міні-виставками графічних робіт у Рівненській українській гімназії, у молодіжній платформі «Яскраво», у вільному студентському просторі Українського католицького університету (м. Львів) та ін.

Нині Софія Чокан розширює своє мистецьке бачення через призму картин, які представлені на персональній виставці в «Євро-Арт» під назвою «Заплітаючи коси у час».

В експозиції 20 робіт, написаних у 2014-2017 рр.

Для легкості у спілкуванні з графічними символами і знаками Софія доповнює кожен свій твір невеличкими роздумами «без ком і крапок», які занурюють глядача у філософію часу і сьогодення.

Попри загадковість художньої натури Софії Чокан, її роботи світлі, піднесені і радісні. Їх можна розглядати безкінечно, як зоряне небо чи білі сніжинки на льоту.

«Для неї важливі фарби, щоб вона була щаслива» - так оцінює творчість Софії її трирічний брат.

З ним варто погодитися.
На презентацію запрошені друзі Софії, її вчителі, художники і шанувальники мистецтва. Виставка триватиме до 18 лютого 2017 р.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень