Сьогодні День народження загиблого в АТО мешканця Рівненщини Миколи Куліби

Йому б виповнилося 57 років

Сестра загиблого Анна Куліба з цього приводу написала у  соцмережі Фейсбук:

Anna Kuliba 29 хв · ...З Днем народження Тебе, братику! Сьогодні Тобі 57 років!

 

Пом'янемо "Дядю Колю"!!! Айдар, 2 штурмова, Афганська рота. Відійшов до Небесного Царства, де святість і любов Вічна! Був патріотом, відданим сином Матусі Україні, відданим українському люду, українській нації. Добровільно пішов на фронт...захистити країну від руської наволочі-агресора, від шакалів-запроданців..

 

За Волю люду, за Вільну Україну віддав життя 23.05.2016 року!

 

Спокій душі Твоїй, Воїне! Життя Твоє вічне...!!! Як Вічне життя Нації Української!!!

Микола Куліба - уродженець села Срібне Радивилівського району на Рівненщині. Наймолодший з трьох дітей у матері. Батько двох дорослих дітей. Колишній капітан міліції. До участі у бойових діях працював на різних дільницях будівництва будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» країни, був завскладом в "Епіцентрі" у Рівному, Луцьку.

Старшина, командир відділення 24-го окремого штурмового батальйону “Айдар”. Загинув 23 травня 2016 року біля села Тарамчук Мар’їнського району, що на Донеччині. Авто, у якому їхав Микола в район падіння безпілотного літального апарату противника, підірвалось на протитанковій міні. Йому було 55 років​. Нагороджений медаллю “За жертовність і любов до України”. Почесний громадянин Рівного.

Нагадаємо, що Радіо Трек писав про Миколу Кулібу у публікації  «Мамі до останнього часу казав, що він на будівництві», - брат про загиблого в АТО Миколу Кулібу

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень