Чи допоможе прокурор? У Рівному досі не знають, куди подіти 380 дорогезних псів

Хоча міська влада ще торік виграла суд проти власника собачого розплідника Юрія Бойка

Питання про мастифів Бойка сьогодні порушили на сесії Рівненської обласної ради. З цією проблемою до депутатів прийшли представники місцевого Національного корпусу. 

Адже державна виконача служба досі не вивезла небезпечних псів з території радіозаводу, а це поруч з Міжнародним економіко-гуманітарним університетом. Бо не знає, як це має робити, і куди мастифів подіти. 

Псів породи тибетський мастиф там - 380. Вони ростуть чималими - вагою до 80 кг і висотою від 61 см й більше. І мастифи Бойка вже нападали у Рівному на людей. 

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко повідомив, що місяць тому збирав нараду з представниками радіозаводу і Бойка з цього приводу. А тиждень тому направив звернення до прокурора області.

Нагадаємо, що щеня тибетського мастифа коштує близько 5 тисяч гривень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: мастифи
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень