Собаку забили, закопали, викопали та спалили, або Про сказ на Рівненщині

Два випадки

24.10.2018 року в службу державної ветеринарної медицини Дубровицького району надійшло термінове повідомлення про укус домашньої собаки. 

У вівторок, 23 жовтня, мешканця села Шахи на Дубровиччині покусав домашній пес. Чоловік повідомив про це до служби Держветмедицини. Про це повідомляє Держпродспоживслужба Рівненщини:

За словами власника, собаку утримували безприв’язною на хуторі Осьодруж за 7 км від села Шахи. Приблизно о 13 годині при спробі зловити собаку та прив’язати, тварина покусала господаря. Після цього собаку забили та закопали.

Спеціалісти держветмедицини Дубровицького району відкопали собаку, відібрали патматеріал. У тварини виявили сказ. Труп собаки спалили.

22.10.2018 року мисливствознавець Дубровицького району привіз в Дубровицьку районну державну лікарню ветеринарної медицини дві  відстрілені лисиці.

Лисиць застрелили, аби визначити ефективність пероральної вакцинації диких м’ясоїдних, яка проводилася на території області.

Голови лисиць направлено в Рівненську регіональну державну лабораторію Держпродспоживслужби для дослідження на сказ. Експертиза встановила в однієї з них сказ. Трупи  тварин спалили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень