У Рівному за собаку без намордника чоловік сплатить штраф

Менше сотні гривень

Собака бійцівської породи мало не покусала дитину.

На лінію 102 повідомила жінка, що на вулиці Відінський собака налякала її дитину, а сама вона в цей час була у магазині, каже речник патрульної поліції області Оксана Юрченко:

Коли патрульні прибули на місце події, то виявили, що власник собаки не був уважним, не слідкував за своїм псом, не одягнув на нього намордник, внаслідок чого налякав малолітню дитину. На щастя, вона не отримала тілесних ушкоджень.

Окрім профілактичної бесіди, власнику виписали протокол про адміністративне порушення за неналежне утримання собак та котів.

Правоохоронці нагадують, що особа, яка супроводжує тварину, повинна дотримуватися правил вигулу і використовувати намордник та повідок. Нехтування простих правил безпеки може спричинити людям тілесні ушкодження, а іноді й стати причиною смерті.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень