Сніги та похолодання повертаються в Україну (КАРТИ ПОГОДИ)

Прогноз погоди на вихідні

Похолодання та сильний вітер прогнозують в Україні в останні дні лютого.

Найближчої ночі до нас прийде холодний атмосферний фронт, який принесе в Україну опади, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Синоптична карта на 27 лютого

Завтра впродовж дня можливий дощ, а місцями навіть мокрий сніг. Опади будуть періодичними та переважно невеликими.

Синоптична карта на 27 лютого

У суботу та неділю в більшості областей України передбачається +2...+7 градусів, лише ще завтра на Півдні та подекуди на Заході до +6...+9 градусів.

До похолодання приєднається некомфортний північно-західний вітер, пориви якого вихідними днями можуть досягати штормових.

У Києві завтра також знизиться температура повітря. Очікується від +3 до +5 градусів, а у неділю стовпчики термометрів опустяться до +2, +3 градусів. 

Тому не піддавайтесь юній спокусі теплого циклонічного сектору, в якому ми зараз перебуваємо, і не поспішайте міняти товсті пуховики на тендітні курточки, які можна згорнути в трубочку. Зима ще має повне право ганяти фронти та призначати на метеопосади холодне повітря із мокрим снігом, – розповіла синоптик.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень