Сміттєвози «Санкому» ламаються через рівнян?

Директор підприємства «Санком-Рівне» Микола Горбачук розповів Радіо Трек, чому їхні сміттєвози – у незадовільному технічному стані

Серед причин цього  – і те, що мешканці Рівного викидають у сміттєві контейнери.

Говорить Микола Горбачук:

Перша причина  - вік сміттєвозів.

 

Друга причина - навантаження. Сміття в нас не зовсім таке, на яке розраховані ці машини. У сміттєві ящики викидають і цеглу, і будівельну плитку. У сміттєвому ящику об’ємом 1,1 кубометра сміття має важити максимум 155 кг. Якщо туди накидати бетону, піску, землі -  він буде важити більше. Значить, ламається оцей мультиліфт, який піднімає його. Ламається ящик. І все це виходить з ладу набагато швидше.

Третьою причиною несправності сміттєвозів Микола Горбачук називає те, що

Рівненський сміттєзвалювальний полігон експлуатується неналежним чином.

І автомобілі зі сміттям пробивають на ньому шини на дорозі, зробленій з будівельного сміття з гострими краями, застрягають тут в дощову погоду, і в момент витягування з багнюки ламаються. А коштує новий сміттєвоз 240 тисяч доларів.

Незважаючи на ці проблеми, директор «Санкому» запевняє, що сміттєвозів у них вистачає. Адже у разі поламок своїх автомобілів, на підприємстві користуються чужими, які винаймають для вивезення сміття. 

Тим часом, на останній сесії міськради міський голова Рівного Володимир Хомко пригрозив, що якщо «Санком» не закупить нові сміттєвози, то договір з підприємством на вивезення сміття з міста, який закінчується наступного року, не продовжать.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень