Смілива чи легковажна: на Рівненщині жінка свідомо народила дитину вдома і відмовилася від госпіталізації

Чому так зробила — невідомо

Медики пологового відділення повідомили поліцейським, що до них за допомогою звернулася породілля, яка народила дитину, але немовля залишила вдома без медичного огляду.

Бригада швидкої прибула за вказаною адресою, повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги. Біля воріт будинку були поліцейські. До немовляти медичних працівників не пускали родичі жінки.

Згодом породілля повернулася з лікарні, заклад розташований поруч з домом, і таки дозволила медикам оглянути новонародженого хлопчика, якому було лише кілька годин.

 

Дитина за зовнішніми показниками була доношена. Явні патології відсутні.

 

Від запропонованої госпіталізації породілля відмовилась.

Фахівці радять пацієнтам дослухатися до порад лікарів та не відмовлятися від медичного огляду, а також госпіталізації. Адже пологи можуть ускладнитися і без допомоги лікарів летальних наслідків уникнути не вдасться.

Нагадаємо, у січні цього року у Рівному жінка вирішила народжувати вдома. Однак через кровотечу породілля померла через кілька годин після народження сина. Тоді без мами лишилося двоє дітей. Про це ми писали тут:

Мама померла, татові не віддають: хлопчика, якого рівнянка народила вдома, забрали родичі

 

 #Руки_геть_від _медиків: соцмережі вибухнули через смерть породіллі у Рівному

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень