Смерть від переохолодження, три пожежі та отруєння чадним газом. На Рівненщині знову жертви морозів

У Володимирецькому районі чоловік із переохолодженням не вижив

На Рівненщині знову жертви сильних морозів. До Володимирецької районної лікарні вчора близько дев'ятої години вечора доставили жителя села Журавлиного із сильним переохолодженням.

Відомо, що чоловік 76 року народження. Звали Василь. Невдовзі після прибуття в лікарню він помер у реанімаційному відділенні.

Окрім обмороження, низькі температури несуть загрозу пожеж через неправильне поводження із опаленням. Цієї ночі займання трапилось у трьох господарствах на Рівненщині. Так, у селі Колки Дубровицького району вогонь знищив цілу господарську будівлю, розповідає представник прес-служби ДСНС області Юрій Лавор:

В приватному господарстві вогонь знищив перекриття по всій площі та пошкодив стіни на площі 20 м2 в господарській будівлі Причини займання та збитки встановлюються. 

Також пожежі сталися у Радивилівському, Зарічненському та Гощанському районах. Горіли житлові та господарські будівлі. У селі Іванчиці на Зарічненщині вчент знищено дві з половиною тонни сіна.

У Костополі через несправну піч мати з донькою отруїлися чадним газом. Вчора їх доставили до Костопільської ЦРЛ. Стан сім’ї задовільний.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень