Смак щасливих моментів відчують на Сорочинському Ярмарку (6 ФОТО)

Торгова марка «Забіяка» вже вдруге приймає участь у Національному Сорочинському ярмарку, який щорічно проходить на теренах Полтавської області у селі Великі Сорочинці.

Це чудова нагода представити власний продукт новій аудиторії та обмінятися досвідом з іншими виробниками. Поступово участь у Сорочинському Ярмарку стає для ТМ «Забіяка» хорошою традицією.

«Дуже приємно, коли підходять і згадують, що куштували нашу продукцію минулого року. І це споживачі практично з усієї України, які особисто переконалися в тому, щопродукція ТМ «Забіяка»- справді смачна і якісна», – відзначає маркетолог компанії Максим Терещенко.

Крім того, нещодавно компанія завершила роботу над новим візуальним стилем, а разом з тим і емоційним наповненням.

«Продукція, яку ми випускаємо часто є свідком яскравих подій у житті тих, хто її споживає. Ковбаски беруть з собою на відпочинок, до святкового столу, на родинну вечерю чи обід або ж просто, смакують в компанії хороших друзів. Це і наштовхнуло нас на ідею для рекламної кампанії і відразу визначило її назву – «Смак щасливих моментів».

Усіх охочих очікують на Сорочинському ярмарку-2016, який розпочався 16 серпня і триватиме до 21-го.

Тож усі встигнуть відчути своєрідний смак волинських ковбас та створити нові щасливі моменти разом з ТМ «Забіяка».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень