«Слуга народу» в Рівному розпочинає набір волонтерів на вибори (ФОТО)

Це відповідальна місія

[media=193362]Політична партія «Слуга народу» почала активну підготовку до виборів у Рівному. Так, вже розпочато набір команди волонтерів, які готові працювати в ДВК, спостерігачами, агітаторами. Оголошення про це з’явилося в Facebook на сторінці партії «Слуга Народу в Рівному».

Вболіваєте за розвиток нашого міста? Не любите стояти осторонь? Готові долучатися до змін? Станьте частиною команди "Слуга Народу" в Рівному!

Запрошуємо волонтерів, які хочуть долучитися до виборчої кампанії. Тож якщо ви готові попрацювати в ролі:

  • члена ДВК
  • спостерігача
  • агітатора
  • активного прихильника

Заповніть анкету за посиланням АНКЕТА

Місяць тому в Рівному відкрили офіційний офіс партії та презентували Обласну організацію політичної партії «Слуга Народу». Її очільник Юрій Ліпський наголосив на тому, що  команда інтенсивно працюватиме над здобуттям більшості в місцевих радах. Наразі ж учасники організації проводять консультації, зустрічі та семінари. Тим часом створені обласні осередки діятимуть не лише на період виборів, а працюватимуть і надалі – це будуть хаби для депутатів, яких оберуть у жовтні.

Нагадаємо, що торік на парламентських виборах партія «Слуга народу» набрала 38% голосів. У Рівному переконливо переміг мажоритарник від «Слуги народу» Олександр Ковальчук із результатом 31 % голосів виборців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень