«Я не збираюсь ганьбитися», - пенсіонер-інвалід розповів, чому йому не дали хліба в магазині «Колосок»

Говорить, що хотів перевірити, чи насправді в магазині є соціальна полиця

Нагадаємо, у соцмережі Фейсбук рівняни писали, що у рівненському магазині пенсіонеру-інваліду не дали хліба з соціальної полиці: «Ти що, бомж? Поклади на місце!». Рівненському пенсіонеру-інваліду заборонили брати безкоштовний хліб

Чоловік не хоче називати своє прізвище, адже вважає, що потрапив у незручну ситуацію. Каже, що колись жив у достатку, але почались проблеми і тепер він живе на маленьку пенсію. Та попри це доглядає за собою і намагається не бути схожим на «нужденного». 

Сестра сказала, що в «Колоску» є поличка, де дають безкоштовний хліб тим, в кого мало грошей, ну я й вирішив перевірити, чи так це насправді. Зайшов, побачив на тій полиці дві половинки чорного хліба, і хочу показати посвідчення інваліда – в мене друга група. А мені продавець говорить, що це для малозабезпечених, безхатченків і таке інше. Я вирішив, що воно мені не треба, і я не збираюсь ганьбитися та й пішов собі.

Своєю чергою, позитивно відгукується про продавців магазину Ольга Хвостікова, яка у дитинстві втратила зір та отримує пенсію по інвалідності. На додачу працює ще  й масажистом, а тому іноді має гроші, щоб покласти хліб на соціальну полицю. Живе в тому ж будинку, де розташований «Колосок». Говорить, що в магазин вже давно порадила ходити незряча знайома, адже там чемні продавці й належно ставляться до сліпих:

За три роки я не маю претензій до жодного продавця цього магазина. Я прийду – завжди мене покличуть, завжди мені пояснять. Але дуже багато я знаю таких людей, як просто користуються тим, що вони можуть все оплатити, але кажуть: «Я інвалід і мені положено!». І вони будуть ходити в норковій шубі й забирати у тих, кому дійсно треба.

Пані Ольга додає, що нахабні покупці люблять користуватися добротою персоналу «Колоска», а тому й розгрібають безкоштовний хліб. Своєю чергою, продавці ніколи не жалкують товару з соціальної полиці. Завжди поповнюють її, часто - за власний рахунок. Зараз лише уважніше придивляються до тих, хто називає себе пенсіонером. Багато таких, які люблять показувати посвідчення та вимагати те що, їм нібито належить. Про випадок із пенсіонером-інвалідом чула, але не вірить, що хтось із «Колоска» міг пожаліти старому хліба. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень