Слідчий експеримент з мінометом: проводитимуть його на Рівненському полігоні чи ні?

Уже завтра

10 липня на Рівненському полігоні повинні провести слідчий експеримент з підривом міномета.

Про це пише УНІАН з посиланням на слова голови Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони Сергія Пашинського. Мовляв, про це нардеп заявив на сьогоднішньому засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій і голів комітетів парламенту:

Питання небойових втрат, на жаль, вже вимагає не тільки контролю Генерального штабу і Міністерства оборони, але, мабуть, і нашого контролю. Завтра на цьому полігоні проводитиметься слідчий експеримент з підривом міномета.

При цьому, керівник прес-служби оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин не зміг цю інформацію ні підтвердити, ні спростувати.

Каже, жодних даних про дату та час проведення такого експерименту він не має. І пообіцяв повідомити, щойно бодай щось стане відомо.  

До слова, Пашинський повідомив, що 11 липня о 15 год. на засіданні комітету, який він очолює, розглядатимуть питання щодо ситуації на Рівненському полігоні і ситуації з небойовими втратами в Україні загалом.

Нагадаємо, 6 липня близько 5.30 на території Рівненського загальновійськового полігону у каналі ствола міномета вибухнула міна. Унаслідок цього загинуло троє військовослужбовці, а ще дев’ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень