Як собака зустрічав рівненську волонтерку з АТО (ВІДЕО)

Ніна Скиба місяць не була вдома, бо працювала парамедиком (фахівцем з надання долікарської допомоги) у Зайцевому Донецької області

Ніна Скиба - зліва

Волонтери-парамедики благодійної огрганізації "ASAP" вже не перший місяць працюють у Зайцевому. Вони евакуюють з поля бою поранених українських бійців і доставляють їх оперативно до госпіталю і лікарні у містечку Бахмут (колишній Артемівськ) Донецької області.

Керівник організації "Жіноча сотня", мешканка Рівного Ніна Скиба пройшла навчання з парамедицини ще два роки тому у столиці. Тому на місяць як волонтер їздила у Зайцево, де працювала парамедиком.  

А вдома на неї, окрім рідних, чекала ще й вівчарка Айра. Відео того, як Айра зустрічала господиню з АТО, Ніна Скиба виклала у соцмережі Фейсбук і розповіла Радіо Трек:       

Айрі - сім місяців. Це не фронтовий собака. Ми її купили замість зниклої улюблениці родини собаки Берти. Коли я приїхала із Зайцевого додому, Айру вивела донька. І вівчарка мене спочатку не впізнала, бо я була у формі. А коли, нарешті, зрозуміла, хто я, то ось так несамовито демонструвала свою радість.

 

А на фото внизу - Айра стереже двері, щоб господиня нікуди не пішла без неї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень