Скоро вибори: у селах Рівненщини – політичні «міні-війни»

Агітація, зняття кандидатур, пральні машини

На Рівненщині скоро розпочинаються вибори, щоправда в ОТГ. У 5 територіальних громадах їх проведуть 29 жовтня і там вже триває виборчий процес щодо обрання депутатів і голів громад.

Члени громадської мережі «ОПОРА» відстежують виборчий процес в області.

Окрім стандартних даних щодо кількості виборців та кандидатів у місцеві депутати, спеціалісти фіксують правопорушення та цікаві випадки. Про них розповість координатор мережі «Опора» Сергій Сабо:

В Клеванській ОТГ виборча комісія незаконно скасувала кандидатуру на голову ОТГ нинішньої голови селища Оржів. Жінка вже подала до суду.

Виявили незаконну агітацію на Будинку культури в Тараканові від кандидата на посаду голови Тараканівської ОТГ.

 

Представники Радикальної партії також в Тараканові на сході села представили, що даруватимуть для місцевого дитячого будинку дві пральні машини. Наш спостерігач вже написав заяву в поліцію, адже це порушення виборчого та кримінального законодавства. Іншими словами – це підкуп виборців.

Зазначається, що такі дії під час виборів – це підкуп виборців. Крім того, спостерігачі «Опори» зафіксували розповсюдження на території сіл агітаційної продукції.

Також дві виборчі комісії скасували реєстрацію майже усіх кандидатів у депутати. Ті в свою чергу казали, що не хочуть бути представником цієї сили.

Вибори проводитимуться у таких громадах: 

- Тараканівська сільська ОТГ (Дубенський район);
- Ярославицька сільська ОТГ (Млинівський район); 
- Клеванська селищна ОТГ (Рівненський район);
- Немовицька сільська ОТГ (Сарненський район); 
- Демидівська селищна ОТГ (Демидівський та Радивилівський райони).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень