Складено новий перелік найкращих і найгірших країн для еміграції

Аналітики міжнародної організації з питань міграції InterNations назвали найкращі та найгірші країни світу для еміграції, передає видання Daily Mail.

Так, під час складання рейтингу експерти оцінювали якість життя, особисті фінанси, задоволеність роботою, рівень охорони здоров'я, освіти та інші важливі фактори в 67 країнах світу.

Найкращою країною для еміграції виявився Тайвань. Ця країна посідає перше місце за якістю життя і за показником особистих фінансів. Більше третини емігрантів у цій країні повністю задоволені знайденою роботою. Також 9 з 10 іноземців, що живуть у Тайвані, позитивно відгукуються про дружелюбність місцевих жителів.

10 найкращих країн для еміграції:

1. Тайвань

2. Мальта

3. Еквадор

4. Мексика

5. Нова Зеландія

6. Коста-Ріка

7. Австралія

8. Австрія

9. Люксембург

10. Чехія

Крім того, найгіршою країною для переїзду визнано Кувейт. У цій країні аналітики виявили низькі показники якості життя, зокрема, нестача відпочинку, проблеми з транспортною системою, охороною здоров'я і безпекою. Також у Кувейті нелегко налагодити дружні стосунки з місцевими жителями. Греція, у свою чергу, показала найгіршу забезпеченість емігрантів роботою і слабкі перспективи кар'єрного зростання.

10 найгірших країн для еміграції:

67. Кувейт

66. Греція

65. Нігерія

64. Бразилія

63. Саудівська Аравія

62. Єгипет

61. Мозамбік

60. Катар

59. Італія

58. Танзанія

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень