Складе гідну конкуренцію зіркам: В шоубіз України вривається співачка Божена (ФОТО)

Вона вже збирає зали глядачів

У відомих артистів України з’явилася серйозна конкуренція. 18-річна Божена Поліщук – юна співачка, яка має всі шанси стати популярною в Україні та за її межами. Дівчину ще називають «Срібним голосом Славути».

Вона успішно зарекомендувала себе на регіональних та Міжнародних конкурсах. А цьогоріч представляла Україну у Литві та отримала Гранпрі.

Божена займається музикою з 5 років, вона з відзнакою закінчила клас фортепіано і здобула вже понад 100 музичних нагород. Зараз дівчина навчається у двох вишах – Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтва та в Острозькій академії.

Окрім сольних виступів Божена має й досвід дуетних колаборацій, зокрема зі співачкою Іларією.

Окрім музики Божена також має досвід роботи моделлю. Брала участь в проєкті «Україна натхненна».

Вокальні здібності Божена зараз удосконалює з педагогом з вокалу Галиною Голубєвою. Вона була викладачем у проєктах «Х-Фактор», «Україна має талант» та «Співають всі».


І попри насичений графік життя Божена навіть встигає займатися благодійністю та волонтерством.

Робити добрі справи Божена почала ще у дитинстві, адже перші зароблені гроші – стипендію міського голови, вона передала на благодійність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень