Скільки заробляють на концертах заклади культури – хочуть знати депутати Рівного

Зокрема, їхня цікавість стосується міських палацу та будинку культури

На засіданні бюджетної комісії міськради Рівного запропонувала звернутися до управління економіки, щоб воно проаналізувало доходи й видатки цих закладів культури, заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська:

Найгірші часи минули. Ми тільки дивимося, що тут - концерт за концертом. А це все – квитки. І слава Богу.

 

Але треба, може, попросити управління економіки: хай вони зроблять якийсь аналіз, моніторинг. Це все - серйозні речі. Слава Богу, що вони заробляють. Просто треба для себе розуміти повністю ситуацію.

Депутати погодилися, що вже у ремонти обох закладів вклали чимало грошей і тепер вони повинні самі на себе заробляти і, відповідно, отримувати з кожним роком менше грошей з бюджету міста. А Галина Кульчинська висловила обурення тим, що керівництво цих закладів дійшло до того, що навіть вимагає гроші за оренду залу від міських комунальних закладів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень