Скільки у Рівному коштує вакцина від грипу і де її можна придбати

У рівненських аптеках все ще очікують надходження вакцин від грипу

Як повідомив заввідділу епідеміологічного нагляду та профілактики неінфекційних захворювань рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз, вакцину ВАКСІГРИП виробництва Франції отримають лише дві аптечні мережі - «ВІСА» та «РІВНЕФАРМАЦІЯ»:

- Вакцина буде в тих аптеках, які знаходяться при лікувальних закладах, тобто, це на Карнаухова (колишня Мірющенка) на території Центральної міської лікарні і на території обласної лікарні. Там будуть вакцини, але їх буде дуже мало. Так що, хто хоче щепитися, будь ласка, не зволікайте, робіть щеплення.

 

Поки жодна з мереж протигрипозну вакцину не отримали. Кажуть, вона має надійти до кінця тижня. Її ціна буде близько 180-ти гривень за дозу.

Нагадаємо, відповідно до прогнозів Всесвітньої організації охорони здоров'я, цього сезону в Україні циркулюватимуть три штами грипу.

Водночас на сайті Міністертсва охорони здоров’я йдеться, що саме такий штамовий склад мають завезені в Україну вакцини виробництва Франції та Кореї. Тож, кажуть в міністерстві, вакцини уже розподіляються серед аптек та найближчим часом будуть у наявності.

Тим часом, за минулий тиждень на Рівненщині на грип захворіло більше 5-ти тисяч людей.

Торік на Рівненщині 15 осіб померло від ускладнень грипу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень