Скільки рівненських випускників отримали по 200 балів на ЗНО

Підсумки основної сесії у Рівному підбили фахівці Львівського центру оцінювання якості освіти

Кажуть,

Явка на здачу основної сесії ЗНО на Рівненщині – чи не найкраща в Україні. Добре себе проявили самі випускники, а також злагоджено спрацювали люди, які були причетні до проведення незалежного оцінювання.

Відомо також, що на Рівненщині троє випускників отримали максимальні бали на ЗНО. Деталі повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк:

За підсумками основної сесії ЗНО є дуже приємні новини, які полягають у тому, що троє випускників шкіл на Рівненщині отримали 200 балів. Максимальну кількість балів з географії набрав учень Володимирецької школи № 1. А також є двоє осіб, які набрали максимальні бали із хімії. Один учень – з Рівненського природничо-математичного ліцею «Елітар», інший – з Вараської школи № 1.

Учасники, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання через поважні причини, і зареєструвались на додаткову сесію, здаватимуть ЗНО з 3 до 12 липня.

У Рівному під час додаткової сесії працюватиме єдиний пункт тестування – у Рівненській українській гімназії.

Нагадаємо, цьогоріч для вступників запроваджений так званий сільський коєфіцієнт, що має полегшити вступ учням з сільської місцевості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Теги: Освіта
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень