Скільки на Рівненщині дорослих і дітей хворих на СНІД

Тисячі

За час спостереження за розвитком епідемії ВІЛ/СНІДу в Рівненській області станом на 01.11.2017 рік зареєстровано 3094 випадків ВІЛ-інфікування, з них 643 особам виставлено діагноз СНІД, виявлено 661 випадків ВІЛ-інфекції серед вагітних жінок, народжена 591 дитина ВІЛ-інфікованим жінками.

На диспансерному обліку перебуває 1851 ВІЛ-інфікованих осіб, з них 399 хворих на СНІД, 103 дитини: 76 з невизначеним ВІЛ-статусом до 1,5 річного віку, 27 дітей з підтвердженим ВІЛ-статусом, які отримують пожиттєве лікування - АРВ-терапію.

Про це повідомляє Рівненський обласний центр боротьби зі СНІДом.

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначають першого грудня центр профілактики та боротьби спільно з благодійним фондом «Наше майбутнє» планує провести прес-конференцію. Вона пройде 29 листопада о 11.00 годині за адресою вул. Жоліо-Кюрі,19.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Снід
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень