Скільки коштує 1 кілометр дороги на Рівненщині?

З цим питанням ми звернулися до Служби автодоріг області

10 мільйонів гривень за кілометр – така ціна поточного середнього ремонту дороги державного значення. Торік на ці роботи на Рівненщині виділили рекордну суму коштів – понад півмільярда гривень, щоправда якість робіт викликає сумніви після того, як на відремонтованих ділянках зі снігом зійшов асфальт.

В цьому році очікується вдвічі більше коштів. Про приблизну вартість кілометра такої дороги ми запитували у заступника керівника Служби автодоріг області Микола Козачка:

По поточному середньому ремонту, наприклад, ділянки дороги Рівне – Сарни, чи з Рівного до Острога – біля 10 мільйонів гривень коштує кілометр ділянки дороги. Це вже поремонтувати, повністю замінити верхній шар покриття, і ОДР – організація дорожнього руху: встановлення металевого бар’єрного огородження, укріплення узбіччя, встановлення дорожніх знаків.

Крім того, в цьому році держава виділила Рівненщині 81 мільйон гривень на повний капремонт 6 кілометрів дороги від Луцького та Азотівського кільця. За ці кошти там відремонтують не лише верхній шар, але й основу, та встановлять знаки, бар’єри тощо.

План реконструкції дороги від Луцького кільця

План реконструкції дороги від Луцького кільця

План реконструкції дороги від Луцького кільця

А от вартість кілометра найдешевшої дороги місцевого значення, до прикладу в селі, стартуватиме від 1,5 мільйона гривень. Тут ціна залежить від матеріалу дороги (це може бути й бруківка), ширини дороги та особливостей місцевості. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень