Скільки людей на Рівненщині померло на роботі?

Про це «говорять» цифри

Фото ілюстративне

За даними Управління Держпраці у Рівненській області за 9 місяців цього року на виробництвах області травмувалось 68 осіб.

Шестеро людей загинуло.

До слова, підприємства області завжди вчасно повідомляють управління Держпраці про нещасні випадки. А ті,  хто цього не робить – отримують штрафи. Зокрема, нині в області за несвоєчасне повідомлення про травми на виробництві оштрафовано 5 підприємств.

Прес-секретар обласного Управління Держпраці Світлана Стельмащук роз’яснила, у яких сферах найбільше травм:

Нещасні випадки сталися в  галузях нагляду соціально-культурної сфери, будівництва та промисловості, у сфері виробництва будівельних матеріалів та на самих будмайданчиках, у сфері ЖКГ. Нагадаємо, що якщо людина не оформлена на виробництві, довести, що вона на роботі отримала травму, дуже важко. До того ж, отримати грошову компенсацію - нереально. Судяться із власниками підприємств, але працівники рідко у судах виграють.

До слова, нині працівники управління проводять 4 спецрозслідування. Тобто з’ясовують усі обставини, через які травмувались працівники таких підприємств:  КЗ «Дубенський районний  центр медико-санітарної допомоги»,  ФОП Скварук Микола Андрійович, ТОВ «Рівнетранссервіс»,  де сталося 3 ДТП. Також фахівці профільного управління перевіряють ситуацію із травмуванням працівника ТзОВ «Укрбудреммотаж інжиніринг».

В обласному Управлінні Держпраці не заперечують того факту, що часто травми на виробництві стаються через алкоголь та через нехтування технікою безпеки.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень