Скільки коштуватиме рівнянам скласти іспити на водійське посвідчення за новими питаннями?

Завчити питання не вийде

Станом на червень 2017 року вартість складання теоретичного та практичного іспитів становить 26 гривень, а бланк посвідчення водія  - 201 грн. Про це повідомляє прес-служба сервісного центру МВС .

Нагадуємо, що відзавтра іспити на посвідчення водія складатимуть за новими питаннями. 

Їх виправили відповідно до сучасної ситуації на дорогах. Більше уваги  приділили практичним навичкам, котрі знадобляться майбутнім водіям під час керування транспортним засобом. Детальніше про це читайне тут:

Рівнянам – нові екзаменаційні білети з правил дорожнього руху. Вже цього тижня

Тест обов’язково містить питання за 4 тематичними категоріями: 10 питань із правил дорожнього руху, 4 питання з будови та експлуатації транспортних засобів, 4 питання з основ безпеки руху та 2 питання з надання першої медичної допомоги.

Перевірити свою підготовку до іспиту можна безкоштовно на офіційному сайті ГСЦ МВС.

Проконсультуватися та отримати необхідні пояснення завжди можна за телефоном (044) 290-18- 99 або на офіційній сторінці Головного сервінсого центру МВС у Facebook. Ознайомитися з інформацією щодо отримання послуг на сайті hsc.gov.ua.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень