Скільки грошей в бюджеті Рівного на 2018 рік?

Більше, ніж планували на цей рік

Виконавчий комітет Рівного проголосував за міський бюджет на 2018 рік. В наступному році місто планує отримати  2 млрд. 669 млн. гривень доходу, що становить 125% від запланованої цифри на цей рік.

З них власні доходи Рівного становлять 48%, інше – субвенції з держбюджету.

Зазначається, що фінансування держава зменшила та поклала частину виплат на зарплати медпрацівникам і освітянам на міський бюджет, говорить керівник управління фінансів Рівного Віктор Шульга:

В цьому році нам дали суму меншу майже на 10 мільйонів, ніж 2017 році. Тому за рахунок коштів міського бюджету у нас добавлено на заробітну плата педагогічних працівників 21 мільйон гривень вже при формуванні бюджету. Загальна сума медичної субвенції передбачена у розмірі 192,4 чотири десятих мільйона гривень, але в зв'язку з її недостатністю, додатково з міста тільки на заробітну плату передбаченого 84, 8 млн грн.

 Таким чином, видатків на майбутній рік нарахували трохи більше 2 мільярдів 670 мільйонів гривень. Їх велику частину – 936 мільйонів гривень держава виділила на державні програми соцзахисту.

Також в наступному році передбачили гроші на збільшення витрат на харчування хворих у лікарнях і на медикаментозне забезпечення.

Варто зазначити, що гроші на первинну медицину в бюджеті є лише на перше півріччя, далі управління фінансів розраховує залучити кошти з перевиконання бюджету.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень