Скасував штраф за нетверезу їзду через суд житель Рівненщини

Поліцейські не змогли довести свою правоту

Це сталося у липні цього року у Сарненському районі. Патрульні у лісовому масиві на ґрунтовій дорозі зупинили велосипедиста. Той якраз повертався додому з риболовлі.

Поліцейські повідомили, що недавно чоловік тікав від них селом на скутері. Запідозрили, що він нетверезий і запропонували пройти огляд на алкогольне сп'яніння. Але чоловік відмовився від його проходження.

 

Тож на нього склали протокол за керування транспортом у нетверезому стані. А суд чоловіку присудив штраф - 17 тис. грн і позбавив на 1 рік права керування. 

Але житель Сарненщини відмовився визнавати себе винним і подав апеляційну скаргу. І зміг довести у Рівненському апеляційному суді свою правоту. Адже розповів, що їхав на велосипеді і нічого не порушив, щоб потрібно було проходити огляд на стан сп'яніння. Тому, мовляв, від нього відмовився.

А відеозапис поліцейських не підтвердив того, що раніше вони не змогли затримати цього ж чоловіка на скутері. Адже обличчя чоловіка на відео не видно.  

Суд вважає, що поліцейські мали зупинити скутер, якщо вважали, що його водій щось порушив. А вони натомість склали протокол на чоловіка з велосипедом.

Тож суд скасував штраф і закрив справу. 

Джерело: Суспільне: Рівне

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень