Скандал з АТОвцями у Рівному владнає Смачило?

Бійці АТО хотіли отримати особливий статусу на обласному рівні

На початку  червня учасники бойових дій на Донбасі звинувачували управління юстиції у гальмуванні видачі документів

І такий їм обіцяли у Рівненській облдержадміністрації ще на початку літа. Тоді чиновники звинувачували юстицію у гальмуванні процесу надання відповідного статусу учасникам бойових дій на Сході країни.

На такі закиди очільниця територіального управління юстиції Іванна Смачило відповіла стримано. А вже минулого тижня з’ясувалось, що управління юстиції болюче для АТОвців питання нібито владнало.

Розповідає Іванна Смачило:

Ми з самими бійцями АТО розробили нормативний документ, який є правильно оформлений. Більше того, цей документ матиме за собою реальні наслідки. Зараз документ проходить підготовку, його підписують усі ті, від кого залежить надання статусу безпосереднього учасника антитерористичної операції на Сході держави. Як тільки документ пройде усі необхідні перевірки і отримає підписи, його зареєструють в управлінні юстиції.

Іванна Смачило також роз’яснила, що має на увазі створення такого документа, який би не просто дав учасникам АТО посвідчення про участь у бойових діях на Донбасі, а й надавав би пільги.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень