Скандал на сесії Рівнеради знову завершився нічим

Вкотре звернули увагу на проблему своєї багатоповерхівки мешканці Соборної, 257

Вони вже не вперше прийшли на сесію та сварилися з депутатами та міським головою через те, що їм не дають приватизувати їхні квартири, адже фірма "Рівнеагробуд" має свідоцтво про право власності на будинок. Люди вимагають допомоги у міської влади, проте голова Рівного Володимир Хомко запевняє, що таких повноважень у нього немає:

– Це звичайна юридична тяжба. Вона повинна вирішуватись в суді. Законно-незаконно - це повинна встановлювати прокуратура. Ми до цього приватизування відношення не маємо, бо цей будинок ніколи не був міським. Він був у приватній власності "Рівнеагробуд" і у мешканців. Оце їхня проблема і до влади ніякої не може бути зачепки. Ні до депутатів, ні до міського голови. Але люди не звикли ще, люди хочуть, щоб хтось за них вирішував. Я їм допоможу з доброї волі, але це не наша справа.

Нагадаємо, що за приватизацію власних домівок мешканці будинку на Соборній, 257 борються вже не перший рік, але марно. Люди заявляють, що власники будинку змінюються кожні декілька місяців і не йдуть їм назустріч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень