Скандал зі «зникненням» сім'ї на Вінниччині на чорному BMW: виявляється, на них подали 5 заяв

Родину звинувачують у шахрайстві

На подружжя із Вінниччини, яке загадково зникло разом із маленькою дитиною, поскаржилися до правоохоронних органів. Їх звинуватили у шахрайстві з грошима.

Правоохоронці зареєстрували не одну заяву від потерпілих та розпочали розслідування, повідомляє OBOZREVATEL.

Йдеться про 34-річного Володимира та його 48-річну дружину Оксану Казьміних, які разом із 4-річним сином зникли 27 липня. Того дня подружжя зібрало речі й поспішно покинуло будинок у селі Яришівка Вінницької області.

Рідним вони сказали, що їдуть на море в Одеську область. Через деякий час зв’язок із ними зник. Подружжя вимкнуло телефони, видалили не лише фото, а й всі свої сторінки в соцмережах.

Камери відеоспостереження востаннє зафіксували родину в їхньому чорному BMW на іноземній реєстрації на Житомирській трасі. Зниклих оголосили у всеукраїнський розшук, орієнтування щодо прикмет дорослих і дитини розіслали всім поліцейським підрозділам у різних регіонах країни.

Згодом з’ясувалося, зникнення родини із рідного села пов’язують із великими грошима. Місцеві розповіли, що сім’я займалася обміном валют на ринку. Йшлося нібито й про мільйонні борги.

На сьогодні на них потерпілі подали вже 5 заяв про шахрайські дії – через те, що ті взяли гроші в борг, а самі зникли.

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає накладення штрафу, покарання у вигляді виправних робіт чи позбавлення волі від 3 до 20 років.

Нині триває розслідування і з’ясування всіх подробиць у справі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень