Сів у бус, який горів, щоб врятувати інші машини: у Києві чоловік після «прильоту» зробив неймовірне (ВІДЕО)

Щоправда, охочих допомогти погасити вогонь не було

Фото наслідків атаки росіян на Київ

Сьогодні вранці Україна зазнала масованої ракетної атаки. Країна-агресорка росія випустила по території Україні понад 110 ракет і більшість з них збили, повідомив президент Володимир Зеленський.

Відомо, що ворог запустив ракети різного типу по багатьох містах України. Постраждав пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик.

На жаль, унаслідок обстрілів є загиблі та поранені.

На відео потрапив неймовірний вчинок киянина, який, побачивши, що на парковці горить його мікроавтобус, сів у нього і відігнав подалі від іншого транспорту. Зробив це попри загрозу для власного життя, адже паливний бак був зовсім близько до осередку вогню.

Відео цього інциденту зняв очевидець з вікна. На кадрах видно кількох людей, які тікали від місця вибуху. Інформації про наслідки «прильоту» саме у цьому дворі Києва поки немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень