«Синдром маленького чоловіка»: глава Міноборони Британії пояснив поведінку путіна (ФОТО)

І як російський диктатор виглядає на рівні з іншими лідерами країн

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Міністр оборони Британії Бен Уоллес впевнений, що поведінка путіна пояснюється наявністю у нього «синдрому маленького чоловіка».

Я безумовно думаю, що погляд путіна на себе і світ – це синдром маленького чоловіка, погляд мачо. Ви рідко чуєте словосполучення «синдром маленької жінки». Ви завжди чуєте «синдром маленького чоловіка», і у нього це в надлишку, – сказав Бен Уоллес.

Зауважимо, що зріст путіна точно невідомий, проте він значно нижче середнього – не більше ніж 168 сантиметрів. Приміром, середній зріст чоловіка-українця – 175 сантиметрів, повідомляє РБК-Україна

До речі, у мережі згадують, що «офіційний» зріст путіна становить 170 см, 172 см. При цьому є згадка, що ріст  Мєдвєдєва – 163 см, але на фото видно, що путін нижчий

А ось так глава рф виглядає поруч з президентом Сербії, зріст якого майже 2 метри.

Однак поруч з експрезидентом США Дональдом Трампом, який 190 см зростом, путін виглядає зовсім по-іншому

Набагато вищий він і за президента України Володимира Зеленського, який за офіційними даними також 170 см.

Та біля президента Франції Емануеля Макрона, який 173 см, путін таки нижчий. Щоправда, на різних фото він по-різному нижчий. А різниця у зрості 1 см виглядає зовсім не так, як на фото нижче

Який насправді зріст у путіна, мабуть, ніхто й не дізнається, як і те, чому на різних фото зріст путіна суттєво різниться і вочевидь не відповідає офіційним даним. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень