Син Ліама Галлахера й онук Рінго Старра постануть перед судом

Хлопців звинувачують у нападі та расизмі

Джин Галлахер і Сонні Старкі (і без підпису зрозуміло, хто чий нащадок)

Джин Галлахер та Сонні Старкі постануть перед судом за напад на працівника магазину. Це сталося ще в травні 2019 року в Лондоні. Тоді син вокаліста «Oasis» Джин Галлахер, внук барабанщика «The Beatles» Сонні Старкі та їхній друг, модель Ноа Понте, збиралися купити пива в магазині Tesco Express на півночі Лондона.

Однак час був пізній, алкоголь після 23-ої не продають, та й хлопцям було всього по 17 років – словом, їм відмовилися продати пиво.

Конфлікт почався після того, як Понте спробував вкрасти пиво, а на додачу ще й вигукнув  працівникам крамниці, серед яких були азійці:

Кляті індійці! Котіться туди, звідки прийшли! Вам тут не раді!

Старкі й Галлахер звинувачуються в бійці, а Понте притягли до відповідальності за напад на расовому ґрунті. Всі троє відмовляються визнавати себе винними.

Слухання справи призначено на 28 березня 2022 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень