Сімейний насильник у Сарнах пограбував сусідів

Чоловік вже перебуває у слідчому ізоляторі

Напередодні у Сарнах 31-річний чоловік відкрито зірвав з шиї золотий ланцюжок у свого сусіда. Він прийшов на подвір’я з’ясовувати стосунки, а нині уже перебуває у слідчому ізоляторі, розповідає прес-офіцер Нацполіції Ольга Ангелова:

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що на подвір’я до подружжя сарненчан ввечері навідався 31-річний сусід. Будучи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті неприязних стосунків, почав з’ясовувати їх із 41-річним чоловіком, провокуючи бійку. Зірвавши з шиї золотий ланцюжок, зловмисник поспіхом покинув обійстя. Правоохоронці одразу його затримали разом із награбованим.

Затриманий уже добре відомий правоохоронцям зловмисник, адже потрапляв у поле зору правоохоронців як сімейний насильник, був судимий за крадіжки і грабежі. За фактом грабежу, вчиненого повторно, слідчі розпочали досудове розслідування. За вчинене чергове кримінальне правопорушення йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень