Сім речей, які не можна нікому позичати

Деякі речі не варто позичати: ні давати, ні брати

Якщо вірити народним прикметам, разом з цими предметами легко позбутися удачі і енергії. Тому склався цілий список речей, які заборонено позичати кому б то не було.

Кухонне начиння

 

Кажуть, що посуд зберігає в собі енергетику будинку, тому, позичаючи його, можна накликати проблеми зі здоров’ям, сімейні негаразди.

Тому краще всі свої чашки, тарілки і ложки тримати при собі і не передавати в руки сусідів.

Сіль

 

Кристали солі, як і посуд, вбирають в себе енергію і мають енергетичну пам’ять. Позичаючи сіль, ви практично віддаєте свою енергію і життєві сили іншій людині.

Якщо вже дуже сильно вам закортіло прийти на допомогу, то ні в якому разі не передавайте сіль з рук в руки, а краще поставте її на стіл, комод або тумбочку, звідки її і заберуть.

Хліб

 

Якщо раптом у вас залишилася остання горбушка або половинка хліба то ні в якому разі її не віддавайте. Інакше це може привести до злиднів і ви самі опинитеся в ролі того, хто просить.

Інша справа, якщо у вас кілька буханок хліба і вам не шкода дати одну або відрізати, скажімо, частину. Але слід пам’ятати, що не можна передавати хліб через поріг, інакше разом з ним «віддасте» сімейне благополуччя і щастя.

І ще одне правило: не слід ділитися хлібом після заходу, інакше вас будуть переслідувати невдачі і розчарування.

Ювелірні прикраси

 

Фахівці стверджують, що камені і метали «прив’язуються» до однієї людини і не люблять частих змін. 

З цієї ж причини експерти рекомендують не приміряти відразу ж фамільні коштовності. Якщо вам бабуся, наприклад, передала скриньку зі старовинними прикрасами, то хай вони спочатку до вас «звикнуть» і лише потім їх можна буде носити.

Одяг та взуття 

 

Будь-яка річ, яку ви одягали навіть нерегулярно, зберігає вашу енергію. А коли ви передаєте одяг іншим людям, ви немов віддаєте частинку себе і свого везіння. 

Передавати речі можна лише в тому випадку, якщо ви давно не носите і готові подарувати або вирішили їх продати, щоб звільнити місце в гардеробі.

У цьому випадку, на думку експертів, енергетичний зв’язок розривається і непотрібні речі знаходять нових господарів.

Засоби особистої гігієни

 

Мило, так само як і рушники, мочалки, косметичні засоби, дезодорант, манікюрний набір теж не слід позичати іншим людям. Пов’язано це перш за все з питаннями гігієни.

Експерти нагадують, що на поверхні цих речей скупчується велика кількість бактерій, тому якщо ви позичаєте їх іншим, то, вважайте, потім до вас в організм потрапляють чужі мікроби.

Віник

 

Ще наші предки приписували вінику практично магічні властивості і вірили, що з його допомогою можна як позбутися негативної енергетики в будинку, так і накликати біду на все сімейство.

Так, наприклад, згідно з прикметами, не можна тримати в будинку два віники, інакше можна залучити фінансові проблеми і інші неприємності.

Також не рекомендується дозволяти іншим людям підмітати підлогу у вашій оселі, інакше можна відлякати удачу і везіння надовго покине ваш будинок.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень