Сім'я звалилася у провалля під Говерлою. Трагедія у Карпатах (ФОТО)

Син втратив матір

В українських Карпатах туристи провалилися у прірву. Вони підіймалися на Говерлу, коли їх спіткало лихо. Під час падіння загинула майбутня свекруха однієї з постраждалих. У день трагедії їй виповнилося 57 років.

 

Наречені разом з матір'ю приїхали у Карпати з Одеської області. Попри погану погоду, вони наважилися на сходження. 32-річна Вікторія розповіла, що раніше вони з рідними вже ходили взимку в гори.

Втім, цього разу до вершини їм дійти не вдалося, через лід та вітер вони вирішили повернутися назад. Коли наречені з матір'ю вже спускалися з гори, послизнулися. Їх понесло в обрив, повідомляє ТСН.

- Метрів 200 летіла. Головою билася весь час. Були ялинки. Я змогла ноги виставити вперед. Якби не ці ялинки, спину точну б зламала. Бо там дуже високий обрив. 

Її разом з майбутнім чоловіком спочатку доставили до спортивної бази «Заросляк». Там їх передали під опіку медикам. Ті виявили, що жінка травмувала ключицю, а її коханий – стегно.

Мати загинула через травму голови. Для 57-річна свекруха Вікторії сильно вдарилася головою під час падіння, що виявилося смертельним. Саме у день трагедії загибла святкувала свій День народження. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень