«Швидка» з Рівненщини взяла участь у перегонах

Бригада фахівців швидкої допомоги із Рівненщини бере участь у зимовому Всеукраїнському чемпіонаті «Галицькі медичні ралі», що відбувається цими днями на базі «Тисовець» на Львівщині.

За першість між бригадами змагаються фахівці Володимирецької підстанції швидкої допомоги – лікар Іван Китун, фельдшери Людмила Кушнір та Людмила Романова, водій Олександр Блащук. Минулого року їхня команда «швидкої» стала абсолютним переможцем обласного чемпіонату «Рівненські медичні ралі». Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Загалом на чемпіонат приїхало 22 бригади. У ньому змагаються команди не тільки з України, а й Польщі та Литви.

«Організатори чемпіонату змоделювали для учасників різні надзвичайні ситуації, максимально наближені до реальних. Тож, виконуючи конкурсні завдання, бригади «швидких» повинні показати свій професіоналізм, послідовність і чіткість дій, а також злагоджену роботу команд», – зазначив головний лікар обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Бортнік.

За його словами, участь в «медичному ралі» сприятиме підвищенню якості надання невідкладної медичної допомоги постраждалим. А ще це можливість поспілкуватися із європейськими колегами, які поділилися своїм досвідом у цій сфері.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень