Шумові екрани на трасі Київ-Чоп неподалік Рівного зруйнувала не стихія, - облавтодор (ФОТО)

Збитки сягають майже ста тисяч гривень

Як ми вже повідомляли, на трасі Київ-Чоп, в Антополі, розтрощили шумозахисні екрани. Йдеться про спеціальну шумопоглинаючу огорожу, встановлену обабіч міжнародної траси під час її реконструкції до Євро-2012. Сума збитків сягає майже ста тисяч гривень.

Що ж стало причиною руйнування, розповів заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг обласної служби автодору Микола Козачок:

- У понеділок була дорожньо-транспортна пригода за участю фури. Вона пошкодила і металеве бар’єрне огородження, і шумові екрани з полікарбонату. Все разом - 96 тисяч гривень; це попередня оцінка інженерів якості та контролю при Службі автомобільних доріг. Ми викликали представників страхової компанії цього транспортного засобу, тому що там дуже велика сума, де нам пошкодили майно.

 

Страховики, що представляють транспортний засіб, з України і пообіцяли приїхати у Рівне сьогодні. Адже, за словами Миколи Козачка, були випадки, коли страхових агентів із Білорусі чекали півтора місяця.

До слова, як зауважив Микола Козачок, впродовж поточного року на трасі Київ-Чоп облавтодор замінив і огорожі, і шумові екрани на значну суму. Нагадаємо, станом на липень ремонт цих конструкцій оцінювали у 25 мільйонів гривень  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень