Чи варто штрафувати за оголошення на електроопорах: думки рівнян

Вони розділилися

Ми писали про те, що в Рівному помітили жінку, яка заклеює електроопори оголошеннями. А заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк розповів, що за таке, якщо впіймає поліція, передбачені великі штрафи.

Мешканці Рівного у соцмережі Фейсбук висловили свої думки з приводу цієї ситуації: 

Nely Svyrydyuk Треба штрафувати не жінок, подібних до цієї, а тих, кому належать оголошення: у них же вказано контактні дані. Вважаю, такий спосіб боротьби з розклеюванням був би результативніший.

Паша Кулик Жесть, як так можна?

Василь Полетко Кримінал прям.

Сергій Данильченко Такі, як вона, вже все місто зас..ли, вибачте, за мій французький.

Наталія Поліщук Ця жінка клеїть оголошення вже, напевно, років три точно. А помітили тільки тепер.

Влад Кочубей Я теж її часто бачу. Причому, вона клеїть не свої оголошення (типу "продам, зніму, куплю"), а різні. Їй дають роботу замовники. Як їх знайти? Прочитати тел. на оголошенні, яке вона клеїть.

Mykola Lehkyi Влад Кочубей Це заскладно для поліції. Що зловили - те і штрафуємо.

Виталий Бражевский Те, що їх погано клеїти на стовпах, то ми зрозуміли. Але де їх клеїти, якщо людина забажала максимально їх наблизити до потенційного споживача? :-) Може, нехай це буде наступним проектом ЧАС ДІЙ, чи проектом на Громадські обговорення: невеличка дошка оголошень на кожній зупинці. А тоді вже і штрафувати. То і вовки будуть ситі, і вівці цілі.

Светлана Иванова Наші "вовки" ніколи не наситяться. Десь недавно читала пост у фб, що на будинках біля під"їздів поначіпляли дошок для оголошень, а зверху дрібним шрифтом написали, куди звертатися про оплату, щоб наклеїти оголошення на цій дошці.І ця послуга в них коштує 700 грн на місяць, якщо не помиляюся. І якщо мешканець будинку хоче повісити оголошення про загублену річ, чи інше, то спеціально найнятий підліток бігає і зриває їх. От такі, на перший погляд, благородні наміри перетворюються у заробляння коштів на порожньому місці.

Vova Misaj Виталий Бражевский а нащо їх клеїти? За вікном 2019 рік, і є дешевші, і результативніші методи донесення інформації до споживача.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень