Автора! Хто сотворив чорне кафе над «Бахусом» у Рівному? (ОФІЦІЙНО)

Опитані розходяться в показах

Про балкон ми писали у статті 

Свій «Театр на Подолі» воздвигли у м. Рівне (6 ФОТО)

У ньому наводилися слова Андрія Юркова – начальник відділу генплану та розвитку Рівного про те, що проект ось такої реконструкції балкону був схвалений  «провідними архітекторами» на засіданні «містобудівної ради».

Принагідно ми згадували відомого урбаніста та архітектора Дмитра Котлярова, як можливого автора проекту «чорного балкону над «Бахусом». 

Учора з Котляровим зв'язку не було.

Сьогодні він з'явився в соцмережах і прокомнентував нашу публікацію, зауваживши, що не має відношення до горезвісного балкону.

Колаж - Радіо Трек: на тлі скандального кафе урбаніст  Дмитро Котляров, якого багато хто прочить у Головні Архітектори Міста

Урбаніст запостив у групі «РОВНО/РІВНЕ» скрін з ім’ям архітектора, нібито причетного до цього будівництва. 

Як можна зрозуміти з його допису це:

Віталій Міщук

Скрін з дискусії, що відбулася у групі РОВНО/РІВНЕ

Як нам повідомили в управлінні ДАБК, власника чорного балкону, який з’явився у центрі Рівного над «Бахусом», нині перевіряють.

Це підприємець Олександр Бойчук, який нібито на містобудівній раді обіцяв, що балкон буде просто заскленим.

Натомість над «Бахусом» з’явилась незрозуміла конструкція, куди вчора з перевіркою навідувалися інспектори архітектурно-будівельного контролю.

Ситуацію коментує в.о. начальника міського управління ДАБК Микола Дядюсь:

- Цей балкон мав бути повністю скляний, це розглядалося на містобудівній раді. Наразі ми звернулися із запитом до управління містобудування та архітектури про надання інформації щодо того, що передбачалося містобудівними умовами і містобудівним розрахунком.

 

На підставі цих документів управління видає містобудівні умови. Матимемо документи – будемо визначати, які там є порушення. Ми були на об’єкті, але замовник телефоном повідомив, що не може бути присутнім на перевірці.

 

Однак ми також перевіряємо і проектувальника, і ведення технічного нагляду на цьому об’єкті.

Зауважимо, що за словами Миколи Дядюся проектувальником є ніякий не Віталій Міщук і не Дмитро Котляров, а приватне підприємство «Техноком», яким керує Ігор Осадчий.

У єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців зазначено, що фірма займається архітектурною діяльністю.

Чи отримував «Техноком» відповідні умови для будівництва такого балкону інспектори ДАБК мають з’ясувати до 22 грудня. Якщо перевірку не вдасться провести, каже Микола Дядюсь, справу передадуть правоохоронцям.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень