Цифри, що шокують, і «війна закінчилася б за кілька днів», - повідомили, скільки народних депутатів пішли на фронт (ФОТО)

Наразі у парламенті 423 депутати

На фото - Герої України

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив статистику мобілізації народних депутатів. Охочих захищати рідну землю мізер – лише двоє з 423 парламентаріїв пішли воювати.

Це Роман Костенко і Роман Лозинський.

Обоє встигають виконувати військові обов’язки і, за потреби повертатися в тил, працюючи на засіданнях Верховної Ради.

Роман Костенко

Роман Лозинський

Про те, скільки ж дітей народних обранців стали на захист України, Руслан Стефанчук не повідомив. Каже, нинішній склад Верховної Ради доволі молодий, тож не у всіх є повнолітні діти, які б підпадали під мобілізацію.

А чи взяли зброю до рук діти старших народних депутатів, йому невідомо, повідомив Руслан Стефанчук в ефірі телемарафону «Єдині новини».

На фото Руслан Стефанчук
Руслан Стефанчук

Зауважимо, що у соцмережах люди часто кажуть, якби пішли воювати депутати і їхні діти, війна б закінчилася за кілька днів…

Це думка суб’єктивна, але схоже на те, що патріотів серед нардепів дуже небагато. Проте народних депутатів часто помічають на фронті у Таїланді чи Дубаї. До прикладу, Микола Тищенко оприлюднив фото купання в океані, а Юлію Тимошенко помітили на пляжі в ОАЕ. Про це ми писали тут: 

Тищенко в Таїланді – що відомо про новий скандал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень