Шляховики впоралися з першим снігом на Рівненщині (ФОТО)

Шляховики Рівненщини практично добу працюють у режимі нон-стоп аби забезпечити проїзд дорогами області попри подекуди доволі інтенсивні опади.


Найсильнішими вони між іншим були опади зі сторони Львова, Тернополя і Житомира, повідомляє служба автомобільних доріг області.


Зокрема речник Служби автодоріг області Дмитро Леонтіюк повідомив:

  • Проїзд всіма дорогами державного значення в межах області забезпечено (не плутайте з «повністю почищено» від снігу, на це відведено 4-8 годин ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ СНІГОПАДУ) також упродовж дня були оброблені ключові дороги місцевого значення.
  • Там де замерзало швидше ніж спецмашина робила маршрутне коло, і існували ризики зупинок/утруднень/аварій сипали вручну. І вночі сипатимуть, якщо буде така потреба.
  • За цю добу на дороги області було висапано 900 тонн піщано-соляної суміші (це багато)
  • Вдень на дорогах області працювало 74 механізми облавтодору та 102 дорожних робітників. Ще 6 механізмів і 20 робітників чергують, але безпосередньо до роботи не залучались.

 [media=166422]

Зараз на Київ-Чоп рух дещо ускладнений через ДТП. Тут легковик зіштовхнувся з фурою. Водій фури намагаючись уникнути зіткнення з‘їхав у кювет. На момент ДТП дорога була оброблена.


[media=166423]


Необхідності застосовувати важку техніку немає, потреби залучати додаткові сили мобільного дорожнього загону, що базується на Рівненщині у сусідніх областях поки теж немає.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень