Шляховики Рівненщини працюють на півсотні комунальних доріг

А покриття на 33 вулицях міст і селищ уже оновлено

Цього тижня на Рівненщині продовжують ремонтувати півсотні комунальних доріг.  Ще на 17 об’єктах розпочнуть працювати найближчими днями.

Як розповів начальник управління дорожнього господарства при департаменті будівництва та архітектури Рівненської ОДА Віталій Кардаш, одразу декілька доріг ремонтують на Здолбунівщині. Зокрема новий асфальт вже проклали у селі Івачків, працюють шляховики в селі Дермань Друга та Здолбунові, невдовзі роботи розпочнуться і в Здовбиці.

Відновлюють дороги і в Костопільському районі. Ремонт уже завершився у Злазному, на двох вулицях села Дюксин, а також на відрізку Деражне-Суськ-Клевань. Триває поточний середній ремонт на ділянці дороги Борщівка Н-25.

Ремонтують нині і дорогу Мар'янівка-Рокитне, яка веде до збудованої торік школи у селі Пісків. Ремонт доріг практично завершено у  Костопільскому, Радивилівському, Рівненському, Сарненському, Володимирецькому, Дубровицькому та Здолбунівському районах.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень