Шляховикам Рівного суд не дозволив прибирати вулиці

Він скасував тендер на здійснення прибирання міста

Результати тендеру на прибирання вулиць міським шляхо-експлуатаційним управлінням Рівного оскаржила прокуратура. Але воно все одно здійснюватиме прибирання. Бо так вирішив міськвиконком. 

Детальніше пояснив міський голова Рівного Володимир Хомко:

Прокуратура подала в суд. Були підготовлені документи там, де ШЕУ виграло тендер на прибирання Рівного.

 

Ми судилися до останнього, але суд став на сторону прокуратури і тендер скасований. Один з аргументів, що ШЕУ набрало у перелік робіт, які має виконувати, і на одну з цих робіт не мало ліцензії – на відкачку нечистот. Тобто на те, щоб підмітати, мало ліцензію, а на відкачку нечистот – не мало. А воно усе це в купу зробило.

 

Буде наука. Але залишився якийсь час, і треба, щоб хтось прибирав місто. Бо зараз впаде сніг і не буде кому, поки я оголошу тендер.

 

Міський голова каже, що на тендері, який оскаржили, окрім ШЕУ, були й інші претенденти на прибирання вулиць Рівного. Але нині влада міста вимушена проводити новий тендер. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень