Школярів у Рівному цього року прийде більше ніж минулого (ЦИФРИ)

Дані від управління освіти міста

Рівненські освітяни вже знають приблизну кількість рівненських школярів, які навчатимуться в цьому навчальному році.

Управління освіти вже спілкувалося з керівництвом різних шкіл міста та спрогнозувало орієнтовні цифри серед першачків і усіх учнів вцілому.

Зазначається, що в школах, в порівнянні з минулим роком, очікують на 1,5 тисячі більше дітей, каже заступник керівника міського управляння освіти Катерина Сичик:

Кількість першокласників у цьому році в порівнянні з минулим майже не змінилася. У 110-ти перших класах очікуємо 3227 маленьких школярів. В загальному прогнозуємо, що в 27,5 тисяч учнів навчатимуться в 1014 класах. В минулому році загальна кількість дітей становила майже 26 тисяч.

Додамо, що огляд готовності шкіл до нового навчального року розпочнеться з 14-18 серпня. Паралельно працюватимуть дві комісії: по школам і дитячим садочкам, розповідає Катерина Сичик. Втім огляд дошкільних закладів розпочнеться у вересні, адже навчальний рік у них стартує пізніше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень