Школярам Рівного сьогодні розкажуть про зимове дозвілля

У разі сприятливої погоди учням шкіл навіть покажуть, як весело і змістовно проводити час надворі

Як цікаво та правильно провести та урізноманітнити свій відпочинок з найбільшою користю для організму зимою, розкажуть інструктори обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Під час уроку-практикуму «Зимове дозвілля» вони не лише розкажуть дітям про зимові спортивні ігри, а і за сприятливих погодних умов продемонструють, яким веселим і активним може бути зимове дозвілля.

Дітям донесуть думку про змістовне дозвілля, розкажуть про зимові види спорту, наголошуватимуть на правилах безпечної поведінки взимку та популяризації здорового способу життя.

У заході візьмуть участь спеціалісти обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», вчителі та учні природничо-математичного ліцею «Елітар», ЗОШ №1, ЗОШ № 13.

Урок-практикум відбудеться у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці, м. Рівне, вул. Короленка, 6.

Початок о 15 годині. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень