Школярам Рівного, батьки яких хотіли купити вчительці собаку за 5 тисяч грн, скасували випускний

Батьки раніше планували влаштувати дітям свято після закінчення початкової школи

Однак, як повідомила мама однієї з учениць 4-В класу Рівненської гуманітарної гімназії Тетяна Вуйлова, після скандалу навколо сум батьківських внесків на вчорашніх батьківських зборах вирішили випускний не проводити. Сайт Радіо Трек писав про пропозиції щодо сум батьківських внесків у публікації  Шкільні побори у Рівному: 5 тисяч гривень з батьків - на пса для вчительки

Чи потрібні випускні після закінчення дитсадка, початкової школи? Чи це просто спосіб витягнути з батьків додаткові кошти? Це запитання ми задали начальнику обласного управління освіти і науки Григорію Таргонському:

Батьки більше хочуть зібратися і влаштувати собі свято. І я не можу батькам заборонити це зробити. Ми не давали доручення проводити випускні після дитячого садка, після початкових класів. Хто це придумав – я навіть не знаю. Ми не є авторами. Ми не можемо заборонити те, чого ми не запроваджували.

 

Є чітко прописані рекомендації, коли і в яких умовах проводиться випускний: після 9 класу і після 11-го. Крапка. Більше нічого немає. Все інше – це фантазії чиїсь.

Незважаючи на таку позицію начальника облуправління освіти, нема ніякої гарантії, що батьки школярів області вже цього року відмовляться від так званих «проміжних» випускних. Адже для багатьох з них це - не просто можливість влаштувати дитяче свято, а ще й спосіб продемонструвати свої статки, змагаючись між собою у вкладанні якомога більших сум грошей у зачіски, вбрання, напої та наїдки для себе та дітей. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень