Школярам на Рівненщині роздадуть польські світловідбивальні жилети

У рамках пілотного проєкту «Безпечна дорога до школи»

Рівненщина долучається до соціального проєкту «Безпечна дорога до школи». Подібний проєкт уже другій рік поспіль діє у сусідній Волині. Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зустрівся з генконсулом Польщі у Луцьку Вєславом Мазуром аби обговорити реалізацію цієї ініціативи.

Йдеться головним чином про те, аби зробити школярів помітними на дорозі у темну пору доби – роздати сітловідбивальні жилети, браслети та флікери.

За словами Віталія Коваля, на Рівненщині як пілотний, оберуть найменш освітлюваний район області. Польські партнери передадуть першу партію сітловідбивальних елементів для школярів. Їх розповсюдять серед дітей разом з патрульною поліцією.

Голова ОДА зазначає, що потому до виготовлення такої продукції в області залучать представників бізнесу – аби виготовити її у достатній кількості.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень