Шість речей, які от-от увійдуть у моду. Тренди 2022 року (ФОТО)

З минулого відродять кілька цікавинок, але й нових віянь буде вдосталь

ФОТО pronedra

Модна спільнота уже готується до прийдешнього року. Дизайнери вигадують, а експерти аналізують, що саме буде модним і популярним впродовж 2022 року на вулицях найбільших столиць світу. Сайт  Who What Wear  оприлюднив свою добірку.

Куртка далекобійника

Направду любов до робочої уніформи з'явилася ще весною 2021 року, а в майбутньому сезоні тільки посилиться. Йдеться про куртки чоловічого крою з комірцем й кишенями з обох боків. Найпопулярніші моделі пісочного, чорного, сірого та кольору хакі.

Ці куртки були на піку популярності у 60-70 роках, особливо у Великій Британії, де їх вдягали для тривалих прогулянок або й на полювання. Традиційно комірець та нашивки на ліктях такої куртки зроблений з вельвету.

А для літнього сезону підготуйте куртку зі світлого деніму, оверсайз.

Повсюдна пристрасть до краваток

Так, любов до краваток знову вертається на вулиці. Популярними будуть краватки у чоловічих та жіночих гардеробах. Справжнім хітом стануть краватки з принтами й малюнками, практично будь-яких кольорів. Ну й найкраще вони пасують до сорочок.

Шкіряні рукавички

Наразі йдеться не про реальні теплі рукавиці, без яких неможливо уявити нашу зиму.

У трендах низькі шкіряні рукавички, з тонкої шкіри і яскравих кольорів. При цьому саме рукавички можуть бути тою єдиною яскравою плямою у вашому образі.

Сукня на новий лад

Відмовлятися від літніх суконь або вбрання з минулого сезону не варто. Проте треба вдягати це в інший спосіб – зі штанами. Ті, хто випробував тренд з широкими штанами й сукнями – в захваті. Кажуть дуже зручно й жіночно.

Армійський настрій

Найбільше вплив армії відчують – штани. У тренди увірвуться штани з низькою посадкою й доволі широкі. Окремі моделі будуть оздоблені великими кишенями, як на початку 2000-х. Найпопулярніші кольори - сірий, синій та хакі.

Y2K щодня

Це теж віяння з початку 2000-х, пристрасть до великих окулярів з кольоровими лінзами, але без оправи. Найпопулярніші моделі будуть зі стразами з дужками золотого кольору. Якщо додати ще й золоту біжутерію – це точно буде образ Періс Хілтон 2000-х.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень