Шершун під наглядом медиків – правоохоронці

Він у Рівненській обласній лікарні; відкрито кримінальне провадження

Дії активістів, які 8 грудня закинули у сміттєвий бак голову Федерації профспілок області правоохоронці кваліфікують як хуліганство. Прокуратурою області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України.

Про це йдеться на сайті УМВС у Рівненській області.

Також зазначають, що Микола Шершун зараз перебуває під наглядом медичних працівників.

"На місці події працюють правоохоронці, також опитуються свідки. Зараз поліцейські не можуть взяти свідчення у потерпілого, оскільки він перебуває під наглядом медиків", – йдеться у повідомленні Нацполіції Рівненщини.

Зокрема, відомо, що голова Федерації профспілок області перебуває у Рівненській обласній лікарні.

Санкція статті передбачає відповідальність у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, сьогодні біля Рівненської облдержадміністрації група активістів викинула у смітник голову Федерації профспілок області Миколу Шершуна. Таку "народну люстрацію" Шершуну влаштували через його причетність до лісового господарства області. Зокрема, звинувачували у сімейному підряді у "Рівнелісі".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень