Шер переспівала хіти «АВВА»

Співачка надихнулася роллю в мюзиклі «Мамма Міа!»

Шер записала альбом каверів на пісні «ABBA». Співачка надихнулася своєю роллю в сіквелі музичного фільму «Mamma Mia!» - вона зіграла там бабусю головної героїні, Аманди Сейфрід, і маму Меріл Стріп (насправді Меріл Стріп на 3 роки молодша від Шер).

72-річна співачка каже, що цей досвід змусив її переслухати весь каталог «ABBA». 

Після того, як я заспівала для проекту пісню «Fernando», мені здалося, що було б дуже здорово записати цілий альбом пісень «ABBA» - так я і вчинила, - говорить Шер. - І це звучить зовсім не так, як ви могли б подумати - взагалі не як «ABBA». Я зробила все зовсім інакше.

Співачка поки не поділилася датою виходу альбому. До цього вона говорила, що випустить нову сольну платівку до вересня цього року, однак які саме пісні в неї увійдуть, поки невідомо.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень